Zamieszczone przez leonn
Coś piszczy na wolnych obrotach
Zwiń
X
-
Coś piszczy na wolnych obrotach
Cześć
Piszę o swoim problemie gdyż zaczyna się karuzela z ASO a może ktoś z Was miał taki przypadek. Mój samochód piszczy na wolnych obrotach. Dźwięku tego nie było wcześniej na pewno (inne samochody w salonie też nie mają takich objawów). Dźwięk wydobywa się po stronie pasażera, na wolnych obrotach, gdy silnik jest dobrze dogrzany. Gdy ostygnie wszystko wraca do normy...
Jakiś czas temu byłem w ASO i zdiagnozowano pompę wody do wymiany. Została wymieniona ale problem powrócił po mniej więcej tygodniu, może dwóch.
Może macie jakieś sugestie?
[ Dodano: Sro 31 Paź, 12 12:50 ]
Gdyby ktoś się spotkał z czymś podobnym (filmik nie jest mój):
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Tutaj słychać ten pisk do momentu odkręcenia korka.... U mnie jak na razie pisk ucichł. Pewnie jak zrobi się cieplej powróci...
[ Dodano: Sro 31 Paź, 12 12:54 ]
O fuck:
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Kurde, ciekawe co jeszcze nas spotka :[
-
-
Ciężko powiedzieć. Ja miałem już wymieniona dwa razy i znów piszczy. Bylem dzisiaj ponownie w aso ale jak na złość przestało. Każda wymiana pomagała na jakieś dwa tygodnie później od nowa to samo. Zastanawiam się czy swojej roli nie ma tutaj korek w zbiorniku wyrównawczym. Być może to on nie odbija odpowiednio i pompa siada. Ciężko cokolwiek powiedzieć
Komentarz
-
Komentarz